Siteni Google’ da üst sıralara Çıkarma

G Google aramalarında üst sıralarda yer almak için takip etmeniz gereken adımlar vardır. Bunlardan ilki hemen her yazıda okuduğunuz gibi SEO’ya uygun anahtar kelimeleri doğru bir şekilde tespit etmek ve sitenize katmaktır. Güncel SEO gelişmelerini takip etmek ve sitenizde revizyonlar yapmak da üst sıralara yerleşmenizi sağlayacaktır. Eğer uyguladığınız bir yöntem sitenizdeki organic trafiği artırma konusunda faydasız olduysa bu yöntem üzerinde daha fazla durmanıza gerek yoktur ve vazgeçmelisinizdir. Son olarak SEO sağlık durumu ölçümlerinin de sürekli yapılması sitenizdeki başarıyı artıracaktır.

Google da üst sıralara çıkma uzmanı

Google aramalarında üst sıralarda yer almak için bir uzmandan yardım almak istiyorsanız bu kişi kesinlikle SEO uzmanı olmalıdır. SEO uzmanları sitenizin aranan kelimelerle en iyi şekilde eşleşmesini sağlamakla işe başlarlar. SEO konusunda uzmanlaşmış kişiler, sizin için strateji ve taktik belirlemesi yaparlar. SEO uzmanlarının iş tanımları arama motoru iyileştirmeleri yapmalarıdır. Ülkemizde genellikle web tasarımcılar bu hizmeti sağlamaktadırlar.

Google en üst sırada çıkmak

Google aramalarında üst sıralarda yer almak için yapmanız gereken şeylerden belki de en önemlisi doğru anahtar kelimelerin seçimidir. Eğer kendi markanızdan eminseniz ve hâla aramalardaki sıralamanız kötü ise site dizaynınıza da dikkat etmeniz gerekmektedir. Kullanıcıların site içerisinde kaybolmadan aradıklarına kolay bir şekilde ulaşmaları sitenin daha sık ziyaret edilmesini sağlayacaktır. Ayrıca sitenizin hızı da son derece önemlidir. Sekmelerin veya doğrudan sitenin açılması için eğer hız kötü ise muhtemelen o ziyaretçiyi kaybedersiniz. Son zamanlarda önemli bir diğer faktörde sitenizin mobil aramalara uyumlu hale getirilmesidir. Tasarım ve hız bakımından sitenizin mobil kullanım için de uygun olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

Sitemi google’da üst sıralara çıkmak

Google aramalarında üst sıralara çıkabilmek için SEO uzmanlarının tavsiyelerine uymanız bir şarttır. Google’ın kendine ait bir algoritması vardır ve aramalarda kendi yöntemleriniz işe yaramadıysa SEO’ya uygun düzenlemeleri de denemeniz gerekmektedir. Sitenizde anahtar kelimelerin doğru bir şekilde seçilmesinin yanı sıra bağlantı metinlerinizin “daha fazla bilgi için tıklayın” gibi ifadeleri de içermesi ve siteye yönlendirme yapması gerekmektedir. Eğer marka değeri yaratmayı başarırsanız sitenizin organic kullanıcılar tarafından aratılması daha kolay olacaktır. Bu nedenle dijital ortam dışındaki çalımalarınıza da yeterince önem vermeniz oldukça hayatidir.

SEO PAKETLERİMİZ