Üst Sıralarda Çıkmak İstiyorum. Websitem Indexlendi mi ve SEO İle Index Nasıl Oluşturulur?

Websitenizin indexlenmesi demek Google arama motorlarının sitenizi arama sonuçlarında gösterebilmesi için Google tarafından sitenizin kayıt altına alınmıs olması demektir. Websitenizin indexlenip indexlenmediğini anlamak için arama alanına gelip site:sitenizin_adi yazıp aratmalısınız. Eğer sonuçlarda sitenizi görüyorsanız indexlenmiş demektir. Görmüyorsaniz indexlenmedi olarak anlayabilirsiniz.

SEO çalışmaları ile sitenizin hızlı index almasını saglayabilirsiniz. Üst sıralarda çıkmak için çok kaliteli bir SEO yapmalısınız. Yapmış olduğunuz SEO ne kadar kaliteli ise o kadar hızlı ve etkili index alırsınız. Index taraması yaptığınızda sitenizdeki butun linkleri görüyor olmalısınız. Görmediğiniz link varsa onlar henüz index almamıştır. Bunun için SEO ayarlarınızı kontrol edip iyileştirmeler yapabilirsiniz.

Sitem Indexlenmiyor. Neden Olabilir?

Websitenizi yayına aldınız ama bir türlü indexlenmedi. Bu durumda birkaç ihtimal bulunuyor.

1. Siteniz yeni olabilir. Sitenizin Google Search Console gibi araçlardaki ayarlamalarını yapmamış ya da eksik, hatalı yapmış olabilirsiniz.

2. Kaliteli bir SEO yapmamış olabilirsiniz. Bu yüzden siteniz henüz indexlenmemiş olabilir.

3. En kotu durum bu olur. Domaininiz Google tarafından banlanmış olabilir. Yeni bir domaine geçmeniz gerekir.

SEO Yaparak Hızlı Google Index Alabilirsiniz.

SEO, websiteniz için çok ama çok kritik öneme sahiptir. SEO sayesinde hızlı index alabilirsiniz. Kalite bir SEO çalışması yaptırarak aramalarda üst sıralarda çıkabilir ve kitlenize daha hızlı erişebilirsiniz. Ayrıca yüksek bir trafik elde ederek marka değerinizi artırabilirsiniz. SEO yapmadığınız taktirde çok büyük kayıplarınız olacaktır.

İyi bir SEO çalısması sonuclarını hızlı gösterir. Sitenizin aramalarda üst sıralarda çıkması icin SEO çalısmalarına çok dikkat etmelisiniz. Sitenizi ve SEO yapılandırmalarınızı sıklıkla kontrol etmeli ve güncel tutmalısınız.

SEO PAKETLERİMİZ