SEO Çalışmalarında Adwords Reklamlarının Etkisi Yoktur

SEO çalışmaları ile sitemizi ilk sayfaya çıkarmak isteriz. Kaliteli SEO kuralları bunun icin yeterli olacaktır. Ancak bu zaman istemektedir. Herhangi bir sureye bağlı kalmaksızın aramalarda üst sıralara çıkmak icin ise SEO yerine Adwords reklamlarını tercih ederiz. Adwords reklamları ile hemen ilk sayfa ve ilk sirada yer edinebiliriz. Ancak buradan olusan trafik sitemizin sıralamasını değiştirmeyecektir. Bu bilgi net olarak Google SEO yazılarında bulunmaktadır.

Kaliteli Adwords Hesap Yönetimi SEO İçin Önemli Mi?

Websitenizin reklamlarını yapmaya basladığınızda ilk sayfada yer edinebilmek icin kaliteli bir Adwords hesap yönetimine ihtiyacınız bulunmaktadır. Aksi taktirde ücret ödeseniz bile ilk sayfalarda çıkmayabilirsiniz. Bu sebeple SEO için uyguladığınız teknikleri reklamlar için de uygulamanız yararınıza olacaktır.

Reklamla Birlikte SEO Yapmak Üst Sıralara Çıkmak İçin Etkili Mi?

Adwords reklamları sayesinde kitleniz tarafından bilinirliğiniz artacaktır. Bu sayede kullanıcılar eğer sitenizi beğenirlerse tekrar sitenizi ziyaret edebilir. Bu ziyaretler reklamdan gelmediği taktirde yeni bir trafik olarak değerlendirecektir. Bu sayede Google sıralamalarınızda olumlu anlamda değişiklik olacaktır. Reklam yönetimini iyi bir SEO çalışması ile desteklerseniz reklamlarınızın organik trafik icin de katkısını görebileceksiniz. SEO ve reklam yönetiminde en uygun anahtar kelime seçimini yapmayı unutmamalısınız.

SEO PAKETLERİMİZ