SEO vs SEM

SEO ve SEM birbirlerinden farklı kavramlardır ancak yanlış bir şekilde birbirlerinin yerine kullanılırlar. Ancak hem SEO hem de SEM internet ortamında hedef kitleye ulaşmak için kullanılan pazarlama yöntemleridir. Aralarındaki farklılık SEO’nun arama yöntemlerini artırma amacıyla organik yöntemleri tercih ederken, SEM’in ücretli yöntemler kullanmasıdır.

SEO Vs Google Ads

SEO ücretsiz bir şekilde organik olarak dijital ortamdaki arama trafiğinin artırılmasına yardımcı olmaktadır. Ancak Google Ads bu trafiğin ücretli bir şekilde artırılmasına yaramaktadır. Bu nedenle işletmeler genel olarak SEO’ya daha fazla önem vermektedirler.

SEO Ajansı – Firması

Eğer yakınınızda SEO hizmetleri veren işletmelere ulaşmak istiyorsanız bu aramayı mutlaka internet üzerinden yapmanız tavsiye edilir. Çünkü bu tarz hizmetlerin online bir şekilde alınması daha yaygın bir hizmet biçimidir. Yerel olarak bir hizmet almak istiyorsanız da yine ilk olarak internet üzerinden bir arama yapmanız gerekmektedir. Çünkü SEO hizmeti sağlayan iyi bir işletmenin mutlaka web sitesi bulunacaktır. Ancak eğer eğitim alabilecek kadar vaktiniz varsa kendi eğitiminizi almanız hizmet almanızdan daha avantajlı olacaktır.

Website Trafiğini Artırmak İçin SEO

SEO’nun uygulanış amacı hâlihazırda internet ortamındaki arama sıklığının artırılmasıdır. Bu nedenle SEO mutlaka web sitenizin trafiğini artıracaktır. Böylece işletme ya da markanızın çevrimiçi görünürlüğünü de artırmış olursunuz.

SEO PAKETLERİMİZ